Despre noi Noutati Dansuri Galerie Cursuri Intrebari Contact

Curs de dans pentru incepatori

– PROMOTIE! -

50% reducere prima luna pentru persoanele care vor veni insotite de un prieten/a - reducerea se aplica si insotitorilor.

Luni 23 Martie 2015, ora 19:30, vom incepe cursurile de dans la o noua grupa de incepatori (persoane care nu au o pregatire in dans): cursuri de salsa, bachata, kizomba, merengue.

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de la infiintarea scolii de dans, abonamentul va avea o reducere de 50% in prima luna pentru persoanele care vor veni insotite de un prieten/a - reducerea se aplica si insotitorilor.

Cursurile a se vor desfasura la BAIO Fitness Club, lunea si miercurea in intervalul orar 19:30 - 21:00 (str. Grivita, nr. 160).

Costul integral al unui abonament este de 80 lei/luna - 8 sedinte (fara reducerea mentionata mai sus)

Va rugam sa veniti cu incaltaminte de schimb!

Daca pana acum nu ati mai fost la nici un curs de dans, nu va faceti griji, la aceste cursuri vor fi prezenti doar incepatori, adica persoane tot ca dumneavoastra care nu au mai dansat.


Dance Feelings

– ANIVERSARE! -

In luna martie 2015 se implinesc 10 ani de la infiintarea scolii de dans, prilej cu care Sambata, 21 martie, vom organiza la Restaurantul Salcii un eveniment deosebit destinat promovarii dansului, culturii, in orasul Calarasi.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate show-uri, demonstratii de dans, de catre dansatori ai mai multor scoli din tara, printre care si 4 Campioni Nationali.

Dupa finalizarea acestora va urma un program liber, de dans, deschis tuturor participantilor, pe muzica variata. Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de frumos din Calarasi si nu numai. Costul unui bilet este de 50 lei/persoana si include si meniu (se va servi masa).

Printre invitatii speciali se numara:
1.Hugo Cedeno (Bicampion National la Bachata) si Daniela Hermenczi
2.Adrian Popita (Bicampion National la Salsa)
3.Salsa Encanto (3 perechi dintre care doi Campioni Nationali la Salsa)
4.Alina Mihai si trupa de fete Latin Dance (Alina este intructor principal la scoala Latin Dance - Bucuresti)
5. Ansamblul Folcloric "Bărăganul" – Calarasi.


Dance Feelings

PETRECERI SAPTAMANALE!

Dansam in fiecare vineri la petrecerile pe care le organizam la Isabell , in strada Bucuresti, nr. 86. Nu ezitati sa ne vizitati!


Petrecere
cademia